Όροι Χρήσης & Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου ιστοτόπου kleidaras-thess.gr

 

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) του παρόντος χώρου διαδικτύου προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στη kleidaras-thess.gr ή στον εκάστοτε πνευματικό δημιουργό τους.

 

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο kleidaras-thess.gr απαγορεύεται να αναδημοσιευτούν μερικά ή ολικά.

 

Η εμφάνιση στον διαδικτυακό τόπο απεικονίσεων, λογοτύπων, ονομάτων, σημάτων κλπ. που αντιπροσωπεύουν τη kleidaras-thess.gr ή τρίτους δικαιούχους σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους, λαμβανομένου υπόψη ότι προστατεύονται από τις διατάξεις περί εμπορικών σημάτων.

 

Η kleidaras-thess.gr δεν εγγυάται ούτε ευθύνεται για την πιστότητα και ακρίβεια των πληροφοριών που λαμβάνει ο χρήστης μέσω του δικτύου της ούτε για την καθυστέρηση ή αδυναμία χρήσης του δικτύου της ή τυχόν σφάλματα κατά τη μεταφορά δεδομένων ή πληροφοριών (καταστροφή αρχείων, αποθήκευση ιών κλπ.).

 

Οποιαδήποτε αναφορά ή παραπομπή μέσω δεσμών (links) σε άλλους χώρους διαδικτύου παρέχεται για τη διευκόλυνση του χρήστη. Η kleidaras-thess.gr δεν εγγυάται ούτε ευθύνεται για τα περιεχόμενα, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στους διαδικτυακούς αυτούς χώρους ούτε για την επάρκεια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

Η kleidaras-thess.gr συλλέγει από την ιστοσελίδα της προσωπικές πληροφορίες οι οποίες έχουν εκχωρηθεί οικειοθελώς από τους επισκέπτες της σελίδας.

 

Η kleidaras-thess.gr συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2472/97 που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και διοικητικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικής φύσης.

 

Επίσης ισχύει ο Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει και το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του πελάτη εντός 14 ημερών .

 

Η kleidaras-thess.gr σας πληροφορεί ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα kleidaras-thess.gr θα αποθηκεύονται με τη σειρά τους σε αρχεία ιδιοκτησίας της kleidaras-thess.gr . Αυτά τα αρχεία χρησιμεύουν για τη διαχείριση, την οργάνωση ή την παροχή περιεχομένου στους πελάτες της kleidaras-thess.gr , την καλύτερη γνώση των προτιμήσεών τους και την προσαρμογή των υπηρεσιών της σε αυτές. Επίσης για το ενδεχόμενο παροχής νέου περιεχομένου ή υπηρεσιών και την αποστολή προωθητικού υλικού σχετικά με τα νέα προϊόντα και προσφορές .

 

Η kleidaras-thess.gr δεν εμπορεύεται ούτε παρέχει κατ' οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες της ιστοσελίδας της.

 

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στη σελίδα μας , είτε να κάνουν κάποια αγορά σαν επισκέπτες δηλαδή χωρίς να αποθηκευτούν τα στοιχεία τους στη σελίδα είτε κάνοντας εγγραφή με τη θέληση τους , για την δική τους διευκόλυνση για να ξαναχρησιμοποιήσουν τα στοιχεία τους οι ίδιοι σε επόμενη αγορά τους.

 

Επίσης μπορούμε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας από τη σελίδα μας όποτε μας το ζητήστε .

 

Παρομοίως newsletter διαφημιστικά μπορούν να σας αποσταλούν αν έχετε κάνει εγγραφή ξεχωριστά στην φόρμα παραλαβής newsletter (ενημερώσεων - προσφορών) και επίσης μπορείτε να κάνετε διαγραφή όποτε θέλετε από αυτή .

 

Τα στοιχεία σας κατά την αγορά ενός προϊόντος στη σελίδα μας χρησιμοποιούνται για λόγους τιμολόγησης και αποστολής του προϊόντος και τα στοιχεία σας μετά από εγγραφή στο newsletter χρησιμοποιούνται για την ενημέρωσή σας για προσφορές .

 

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της kleidaras-thess.gr  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον χρήστη των παραπάνω όρων.

Προσφορά Κλειδαριά

Αντικατάσταση Κλειδαριάς ασφαλείας από μεγάλο σε μικρό κλειδί από 150€ !!

Συμβουλές Κλειδαράς Θεσσαλονίκη

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται πολλές διαρρήξεις σε θωρακισμένες πόρτες με κλειδαριές ασφαλείας παλαιού τύπου (μακρύ κλειδί) γιαυτό λοιπόν σας προτείνουμε να αντικατασταθούν με κλειδαριές νέου τύπου (κοντό κλειδί) οι οποίες ενδείκνυται μεγαλύτερης ασφάλειας για τέτοιου είδους 'επιθέσεις' κατά της ασφάλειας των κατοίκων....

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να σας διευκολύνουμε στις αναζητήσεις σας.